Volg je ons al?

Wat zeg je tegen iemand die net verhuisd is?

Het is altijd weer de vraag. Wat ga je vandaag op het kaartje schrijven? Iemand veel plezier in zijn nieuwe stekkie wensen is makkelijk, maar met één zinnetje kom je er niet. Soms is het leuk net wat meer uit te pakken, zeker als je diegene goed kent. En een verhuiskaartje met humor als je favoriete tante en oom gaan verhuizen is altijd een goed idee. En daarnaast, een verhuizing kan behoorlijk stressvol zijn, dus een beetje humor is zeker welkom.

Hoe feliciteer je iemand met een nieuw huis?

‘Gefeliciteerd met je nieuwe woning’, ‘Veel plezier in je nieuwe huis’, ‘Happy new home’. Het zijn allemaal voorbeeldteksten van felicitaties als iemand een nieuw huis heeft. Deze zinnetjes doen het hoe dan ook altijd goed, maar soms wil je net iets anders op de verhuiskaart schrijven. Bijvoorbeeld een verhuisgedicht of -tekst met een vleugje humor. Hieronder een aantal leuke voorbeeldteksten met humor:

  • I can’t wait to poo in your new toilet

  • Home is where de verhuisdozen nog steeds niet zijn uitgepakt

  • Kom gerust een pak melk lenen

  • Eat, sleep, paint, repeat

Tip: Kijk ook eens op websites waar ze kaarten verkopen. Vaak vind je hier leuke zinnetjes die je op je eigen kaartje kunt gebruiken. Handige inspiratiebron dus!

Wat voor tekst zet je op een kaart als je net bent verhuisd?

Ga je zelf verhuizen of ben je net verhuisd? Dan wil je natuurlijk wel een kaartje naar je vrienden en familie sturen met je nieuwe adres. Als je gaat verhuizen is een verhuiskaart met een grappige noot altijd leuk. Hier zijn enkele ideeën voor een grappige verhuiskaart:

  • Wij gaan verhuizen! Kom langs voor de housewarming... en vergeet je eigen fles wijn niet. We hebben nog geen koelkast.

  • Nieuw huis, nieuwe buurt, dezelfde rommel. Wij gaan verhuizen!

  • Wij verhuizen naar een plek met meer ruimte... voor nog meer spullen!

  • Kom je ons nieuwe huis in-wijnen?

Wat is leuk om te geven bij een nieuw huis?

Naast dat een grappig gedicht over verhuizen of een verhuiskaart een leuk idee is, is het geven van een cadeau ook natuurlijk een optie. Zeker als je net een uitnodiging voor de housewarming hebt ontvangen. Maar wat is leuk om te geven als iemand net in zijn of haar stekkie is ingetrokken? Vaak is het helemaal geen verkeerd idee om diegene gewoon een appje te sturen met de vraag wat hij/zij wil hebben. Sterker nog, je zult regelmatig zien dat diegene er zelf ook al over heeft nagedacht en je zelfs een compleet lijstje kan sturen.

Vind je het leuker om zelf iets te bedenken? Dan doet groen het altijd goed. Een leuke vetplant of gezellig bloemetje in een leuke pot. Maar ook een verhuiscadeau met humor is een grappig idee. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kussensloop met een grappige foto of een bedrukte deurmat? Of een golfset voor op het toilet? Er zijn veel cadeaus met humor op internet te vinden, stuk voor stuk grappig om te geven als je beste vriend(in) of oude buren gaat verhuizen.

Vraag gratis 3 offertes aan

Vind hier de Erkende Verhuizer die bij jouw verhuizing past!

De 4 garanties van Erkende Verhuizers

Icon euro 1
Garantiecertificaat
(tot €100.000,- verzekerd)
Icon garantie 2
Verhuis- en aanbetalingsgarantie
Kwaliteitstandaarden 3
Opgeleid en
gecertificeerd personeel
Icon weegschaal 4
Recht op onafhankelijke geschillencommissie met nakomingsgarantie