Kleurtrends van 2018

Als je gaat verhuizen naar een andere woning geeft dat vaak inspiratie om je nieuwe huis totaal anders in te richten. Wat zijn de kleurtrends en de woontrends van 2018?


Jouw verhuizing zorgt voor nieuwe impuls

De afgelopen jaren zagen we dat mensen hun interieur met een witte muur beginnen. Die tijd is geweest. Een sfeervol interieur is anno 2018 heel wat anders. Versier, schilder en behang de muren van je kamer! Het mag allemaal iets wilder, kleurrijker en decoratiever. Een originele mix van warme kleuren, grote dessins, 3D effecten en aaibare stoffen doet ons hart sneller kloppen. Zelfs het ouderwetse bloemetjesbehang maakt een grote comeback! 


We willen de sfeer van liefde en genegenheid in huis. Een veilige haven waar je je terug kunt trekken, even weg van de hectische en impulsrijke buitenwereld. Kerriegeel is een belangrijke trendkleur voor 2018. Samen met vergrijsd groen en bruin zijn dit de actuele kleurencombinaties. Voeg daar grote planten met een mooie bladstructuur aan toe en je zit middenin 2018! Een handige tool om je huis in te richten vind je op https://roomstyler.com/3dplanner