Verhuizen en woontrends 2017

De nieuwe woontrends voor 2017 kondigen een nieuw gevoel van luxe en glamour aan; messing en goud zijn dé trendkleuren, loungebanken en retro design fauteuils worden bekleed met zacht fluweel, bont en rijk gedessineerde stoffen vol grafische, etnische en op de natuur geïnspireerde prints. 


Subtiele luxe met zachte stoffen en goud

Bij deze trend draait het om het verzamelen van onbetaalbare herinneringen. Dat verandert je visie op de wereld, want het gaat niet langer om het hebben, maar om het ervaren. Extra aandacht voor het zintuiglijke optimaliseert die ervaringen; denk aan zachte stoffen, tactiele muren, prettige geuren en mooie muziek. Het resultaat is een subtiele luxe, waarbij een bescheiden verrassing meer waard is dan een kast vol spullen. 


Creëer sfeer in uw kamer met zachte materialen en modische tinten. Combineer moderne en strakke vormen met retro design want zo krijg je een eclectische sfeer met een vleugje nostalgie. Een vleugje glamour & glitter, daar knapt je interieur van op. Met de nieuwe trendkleur goud is de sfeer al snel sprankelend, rijk en feestelijk. Pas het subtiel toe


Bron: wonenonline.nl