Waar laat ik mijn spullen tijdens de verbouwing?

Waar laat u uw spullen tijdens een verhuizing, verbouwing of (tijdelijk) verblijf in het buitenland? Wij hebben een heel goede oplossing voor u. Maak gebruik van de flexibele opslagmogelijkheden van de aangesloten Erkende Verhuizers. Uw kostbare inboedel staat veilig en droog gestald in een geventileerde opslagruimte. Handig: op verzoek komen we uw spullen bij u thuis ophalen en/of brengen.U betaalt niet te veel

Wij kunnen een goede inschatting maken van de hoeveelheid opslagruimte die u nodig heeft. U hoeft dus niet te betalen voor opslagruimte die u toch niet gebruikt. U kunt uw inboedel bij ons zo lang laten staan als nodig is.


Landelijke dekking

Verhuizen.nl werkt met Erkende Verhuisbedrijven door heel Nederland. U bent dus niet gebonden aan één plaats maar er is altijd opslagruimte bij u in de buurt. U kunt uw inboedel opslaan door heel Nederland. Op verhuizen.nl typt u uw postcode in en het dichtstbijzijnde verhuisbedrijf neemt contact met u op.


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor uw inboedelopslag? Vul hierboven uw gegevens in en wij nemen contact met u op.