Geheel verzorgd verhuizen

Er breekt een hectische tijd aan als u gaat verhuizen. Of u nu een verhuisbedrijf inschakelt of zelf verhuist, een goede voorbereiding is belangrijk. Uw verhuisbedrijf kan zorgen voor het veilig inpakken, vervoeren en uitpakken van uw (waardevolle) spullen. Mét verhuisgarantie zorgt uw verhuisbedrijf voor alle verhuisservices. Of u nu verhuist van Amsterdam naar Arnhem of van Zwolle naar Nieuw Zeeland. U verhuist zonder zorgen met de Erkende Verhuizer!

Wilt u zelf uw spullen inpakken, bekijk de handige inpaktips

Naast de verhuizing zélf, biedt uw verhuizer nog meer. Speciale verhuisservices zoals het schoonmaken van uw nieuwe huis, het uitvoeren van kleine klusjes, extra handen om uw kostbare bezittingen in te pakken, om lampen op te hangen, uw computer aan te sluiten of uw kasten in elkaar te zetten. U kunt uw verhuisbedrijf inschakelen voor allerlei hand en span diensten en als ervaren handyman.

Geheel verzorgd verhuizen

Heeft u complexe zaken te verhuizen of wilt u zo min mogelijk een beroep doen op uw vrienden en familie, kies dan voor een volledig verzorgde verhuizing door een professioneel verhuisbedrijf. Zij regelen uw zaken goed en veilig en u kunt hen al in een vroeg stadium betrekken bij uw plannen. Zo kan uw verhuisbedrijf zorgen voor het veilig inpakken, vervoeren en uitpakken van uw (waardevolle) spullen, mét verhuisgarantie, tijdelijke opslag, het schoonmaken van uw huis, het uitvoeren van kleine klusjes. Vraag vooraf een duidelijke offerte. 

Verhuizen van alleen grote stukken

Wanneer u grote, zware of kostbare spullen te verplaatsen hebt, dan kunt u ook alleen daarvoor een verhuisbedrijf inschakelen. Het verhuizen van bijvoorbeeld een piano, grote kroonluchter, kwetsbaar schilderij, een waterbed of een kostbaar kunstobject vraag om specialistische vaardigheden. Ook als u een deel van de verhuiswerkzaamheden zelf wilt uitvoeren en enkele grote stukken wilt laten doen, kunt u de verhuizer inschakelen. 

Verhuizen van kunst en antiek

Het verhuizen van kunst en antiek is specialistisch werk. De benodigde verhuismiddelen en inpakmaterialen zijn belangrijk, maar ook het vervoer naar de nieuwe locatie en eventuele opslag vragen een vakkundige aanpak. Hiervoor kunt u het beste een professionele verhuizer inschakelen. Uw kunstwerken afschroeven en monteren kunt u gerust aan de verhuizer overlaten. Zij hebben verschillende soorten verpakkingsmiddelen en schilderijdozen. Overleg vooraf wat u precies wilt en vergeet niet de garantiebepalingen door te nemen. Heeft u extra kostbare kunststukken, informeer uw verhuizer over de waarde er van. Indien nodig zal hij de hoogte van de verzekering aanpassen. 

Verhuizen naar/van het buitenland

Een verhuizing naar het buitenland vergt natuurlijk de nodige voorbereiding. U gaat kennismaken met een nieuw land, met zijn eigen cultuur, taal, mensen en ongeschreven regels en wetten. Juist dan is het belangrijk dat uw eigen waardevolle spullen veilig, verzekerd en zorgvuldig worden vervoerd. Of u nu verhuist binnen Europa of wereldwijd: er is altijd een Erkende Verhuizer die u volledig volgens úw wensen kan verhuizen. De verhuizer verzorgt alle administratieve handelingen zoals het opmaken van douanepapieren en inventarislijsten in de juiste taal. Zij hebben internationale expertise en zij bieden u zekerheid op het gebied van professionaliteit en internationale expertise. Kijk voor tijdelijke inboedelopslag

Wereldwijd verhuizen vergt extra expertise en garanties, de FIDI organisatie heeft deze expertise voor u beschikbaar.