Opslag

Waar moet u met uw inboedel naar toe bij een uitgestelde oplevering van uw nieuwe woning, bij renovatiewerkzaamheden aan uw huidige woning, of bij een verblijf in het buitenland? Een goed beveiligde en verwarmde opslagruimte is dan de oplossing. Zo weet u zeker dat uw spullen ook na verloop van tijd nog in een goede staat verkeren. Bij ieder professioneel verhuisbedrijf dergelijke opslagruimte te huur. Voor het huren van een kleine unit kan een zelfstorage een oplossing zijn. 

Als u kiest voor het huren van opslagruimte bij uw verhuisbedrijf dan zorgt de verhuizer er voor dat de inboedel direct bij u aan huis in de containers wordt geladen. Als u wilt besparen op de kosten, kunt u zelf ook met menskracht assisteren, het vervoer van de containers naar de opslag wordt dan door de verhuizer verzorgd. 

De kosten voor opslag zijn afhankelijk van de omvang van uw inboedel. Opslag bij een verhuisbedrijf kan tot 50% goedkoper zijn dan bij een selfstorage. Vergeet niet vooraf de aansprakelijkheid van uw inboedel te regelen, dit kan vaak rechtstreeks via het verhuisbedrijf of de selfstorage.
Wilt u opslagruimte huren zonder geode, kies dan voor de Erkende Verhuizer.