Speciale verhuisservice

Naast de verhuizing zélf, biedt uw verhuizer nog meer. Speciale verhuisservices zoals het schoonmaken van uw nieuwe huis, het uitvoeren van kleine klusjes, extra handen om uw kostbare bezittingen in te pakken, om lampen op te hangen, uw computer aan te sluiten of uw kasten in elkaar te zetten. U kunt uw verhuisbedrijf inschakelen voor allerlei hand en span diensten. Zij hebben ervaring en u kunt vertrouwen op hun vakmanschap. U bent er van verzekerd dat het goed wordt uitgevoerd.

Montage en demontage

Het demonteren en monteren van kasten en bedden evenals het afhalen en ophangen van lampen en gordijnrails etc. kunt u overlaten aan uw verhuizer. Maar ook meer technische zaken als het af- en aankoppelen van uw wasmachine, droger of vaatwasser of aansluiten van van uw televisie kan de verhuizer vakkundig voor u regelen. Ook het in de oude staat terugbrengen van uw oude woning zoals het afschroeven van aangebrachte voorzieningen kunt u aan hen overlaten. Schilderijen, spiegels of andere zaken van de wand afhalen of aan de wand bevestigen: uw verhuizer regelt dit voor u. Lekker makkelijk!

Schoonmaak en oplever service

Rondom uw verhuizing moet er heel wat schoongemaakt worden. Uw oude huis moet schoon opgeleverd worden en tapijt moet worden verwijderd, gaatjes in de muur moeten worden gevuld en overtollige huisraad moet worden afgevoerd. U kunt dit zelf uitvoeren, maar u kunt het ook uitbesteden aan uw verhuizer. Het voordeel is hierbij dat deze vakmensen goed op de hoogte zijn van alle voorschriften op milieugebied en dat uw overtollige huisraad dus verantwoord wordt afgevoerd.

Extra handen

Ook als u zelf uw verhuizing regelt, heeft u soms extra handen nodig. Iemand die helpt met het inpakken, het opleveren van uw oude huis, uw gordijnen ophangt of uw tv weer aansluit. Bij de verhuizer kunt u ‘extra handen’ inhuren, een handyman of een ervaren verhuizer. Ook kunt u bij de verhuizer terecht voor het huren van een verhuislift, verhuiswagen of hulpmiddelen. Als u dergelijke zaken regelt via uw verhuizer, weet u dat risico’s en garanties goed geregeld zijn. Ook voor gespecialiseerde klussen, zoals het verhuizen van een waterbed, kan uw verhuizer u behulpzaam zijn.

Waterbedservice

Bij het verhuizen van een waterbed komt heel wat kijken.
Technische werkzaamheden zoals het legen, verhuizen en vullen van het waterbed, zijn specialistische werkzaamheden die uw verhuizer voor u kan verzorgen. In een aantal gevallen heeft ook de leverancier van uw waterbed een speciale verhuisservice
Kijk ook eens op:
WATERBEDDISCOUNT.INFO