Uw bedrijf gaat verhuizen

Het verhuizen van een bedrijf, overheidsdienst of instelling is een ingrijpend en complex geheel en vergen een projectmatige benadering. Er wordt ingezet op vele terreinen: nieuwe locatie inrichten, verhuizen van de inventarissen, machines of speciale apparatuur, werkplekbeheer en inrichten, opslag van inventaris, archief problematiek, overdracht van de oude locatie, inrichten van de nieuwe locatie, de facilitaire dienstverlening invullen, verhuisteam opzetten etc. terwijl de business door moet gaan.
professionele project verhuizers


Zorgverhuizing

Zorgverhuizing

Juist in de zorgsector vormen optimale planning , coördinatie er rust in het verhuisproces belangrijke voorwaarden voor een zorgeloze verhuizing.

Schoolverhuizing

Schoolverhuizing

Een schoolverhuizing vraagt om snelheid, structuur en efficiency om het leerproces zo min mogelijk te verstoren.

Kunstverhuizing

Kunstverhuizing

Het verhuizen van museumstukken of gehele musea is een ingrijpend en risicovol project en vraagt om accuratesse en kennis van materiaal.

Bibliotheek verhuizing

Bibliotheek verhuizing

Een categorische werkwijze, accuratesse en de juiste inpak- en uitpak- methode. Laat specialisten het werk voor u doen.

Archiefverhuizing

Archiefverhuizing

Gescreende specialisten zorgen voor een perfecte verhuizing van uw archief. Ook digitalisering, archiefbeheer en archiefopslag in goed beveiligde ruimten.

ICT services

ICT services

Losse computers of omvangrijke servers: ICT-specialisten zorgen er voor dat alles op de nieuwe locatie weer piekfijn verloopt. Ook cable-management, patchen en testen.