Verhuismaterialen en verhuismiddelen

Voor de uitvoering van verhuizingen en of het verpakken van kwestbare zaken zijn er specifieke materialen en grote hoeveelheden verhuisdozen en verhuismiddelen nodig. Er zijn leveranciers van verhuismateriaal met uitstekende ‘door-to-door’ services. Ook zijn er bedrijven die gespecialiseerd zijn in het verhuren van verhuismiddelen in allerlei soorten en onbeperkte hoeveelheden. Projectverhuizers beschikken zelf over een groot assortiment aan verhuismaterialen en verhuismiddelen om de verhuiswerkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Bij omvangrijke of specifieke projecten huren zij extra materiaal in bij gekwalificeerde verhuurbedrijven.

Verhuismaterialen

Verhuisbedrijven gebruiken een diversiteit aan verhuismaterialen om goederen van hun klanten goed verpakt te kunnen verhuizen, vervoeren of verzenden. Niet alleen verhuisdozen, maar ook kisten, kratten en containers. Een groot deel van deze materialen is ook te huur. 

Projectverhuizers beschikken over een groot assortiment verhuismaterialen om hun verhuis- werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Een scala aan verhuismateriaal zoals kunststof bakken, rolcontainers, smartcars en meubelplateau’s zorgen ervoor dat uw bedrijfsverhuizing veilig, snel en milieuvriendelijk uitgevoerd wordt. 

De meeste Projectverhuizers beschikken zelf over een aanzienlijke standaardvoorraad verhuismaterialen voor het dagelijkse gebruik. Bij grote projecten, of pieken in aantallen projecten, worden extra materialen ingehuurd bij specialistische verhuur bedrijven van verhuismateriaal, zoals Roldorent en Varodarent.

Meterbakken

Meterbakken worden ingezet bij projectverhuizingen zoals scholen, ziekenhuizen, kantoren en bedrijven. Kortom, voor projecten waar grote hoeveelheden inpakmaterialen voor een korte periode worden gebruikt.
De robuuste meterbakken zijn er in vele soorten en maten, prima rollend en direct gereed om te verhuizen. Nieuw zijn de kleinere, afsluitbare kunststofbakken gericht op minder omvangrijke werkplekarchieven van medewerkers bij de verhuizing. Specialistische verhuurbedrijven zijn Roldorent en Varodarent.